top of page
Couldn’t help appreciate the lush green of the leaves overhead on a Sunday walk through Yo

Protecting Our Planet Starts with You

Hos Clean Nordic stræber vi efter at reducere brugen af ressourcer af alle slags til et minimum.

Det er afgørende at beskytte miljøet

Det er afgørende at beskytte miljøet for at reducere ødelæggelsen af økosystemer forårsaget af et utal af menneskeskabte aktiviteter. Det er mere en moralsk forpligtelse for mennesker at beskytte miljøet mod forurening og andre aktiviteter, der fører til miljøforringelse.

 

Når det kommer til at redde planeten, kan spørgsmålet om, hvor man skal starte, være overvældende. Og mens der er presserende behov for større, statslige ændringer, kan vi alle sammen bidrage til at være en del af "løsningen" snarere end "forureningen."

 

Hos Clean Nordic stræber vi efter at reducere brugen af ressourcer af alle slags til et minimum.

Vi leverer et væsentlig bidrag ved at bruge miljømærket produkter med genanvendte materialer som har den mindste påvirkning på miljøet, mennesker og sikkerhed.

Miljø

Midlerne

Rengøringsmidlerne som vi bruger, er fra Diversey SURE og bærer EU blomsten/Svanen og C2C Gold for deres miljøpåvirkning.

 

Med SURE produkterne får du et højeffektivt rengøringsmiddel, Ingredienserne til produkterne er baseret på plantebaserede ingredienser, som kommer fra naturlige og vedvarende ressourcer.

 

Fri for parfume og kunstig farve.

Uden miljø-faremærker.

100% bionedbrydelig. 

1.HEIC
IMG_5200_edited.jpg

Antibac

SURE hånddesinfektion giver en god håndhygiejne løsning uden brug af vand. Et ikke faremærket, effektivt håndhygiejnemiddel der er mildt mod huden. Yderst effektivt mod bakterier, gær og svampe. Effektivt imod virusser såsom H1N1. Den 100% naturlige parfume har en forfriskende duft.

 

SURE Antibac håndsæbe er en antibakteriel håndsæbe der desinficerer og rengøre dine hænder, med antibac håndsæbe opnår du en god hygiejne.

Eco-spand

En let og meget bærbar løsning til affald og sortering lavet af 100% genanvendeligt plastik.

 

Stilrent og praktisk kan man have flere i rummet med forskellige labels som indikere affaldstypen for korrekt sortering.

På denne måde kan vi bla. reducere de traditionelle plastikposer i Danmark og ergonomisk spare vores ansatte for dårlige stillinger.  

 

Clean Nordic tilbyder alle sine kunder gratis eco-spande, og der er ikke begrænsning for hvor mange der kan være på din arbejdsplads. 

2.HEIC
IMG_5232_edited.jpg

Rekvisitter

Clean Nordic bruger så mange miljøvenlige rekvisitter og udstyr som muligt , her er nogle af de mest brugte rekvisitter mærket med miljømærket svanen. 

 

Vores poser hvor vi kan, er lavet af bio materiale som er baseret på majs og andre naturlige ingredienser.

Hvilket betyder at de vil udlede mindre CO2 på forbrændingen i forhold til plastikposer. 

Med disse certificeringer, bruger man det bedste af det bedste som findes på markedet. Du kan se mere om miljømærkerne og deres betydning ved at klikke på mærkerne.

17606709-topbillede.jpg
Test C2C cert Logo Web-2.jpg
bottom of page