top of page
4_edited_edited_edited_edited.jpg

God rengøring er ikke en tilfældighed

Hos Clean Nordic har vi fokus på service og kvalitet uanset opgaven.

Velkommen

Rene omgivelser og god stemning er vigtig for enhver virksomhed. Både for kunderne og for medarbejderne. Med Clean Nordic får du en miljøbevidst og professionel rengøring – udført at mennesker, der sætter en ære i at gøre ordentligt rent.

 

God rengøring er ikke en tilfældighed. Det kræver dygtige medarbejdere, der elsker deres job og som ved, at de er med til at gøre en forskel for den virksomhed, de gør rent hos.

 

Vi ved, at hvis du elsker vores service, vil du anbefale os til din familie, venner og resten af netværket, så din tilfredshed er vores første prioritet.

Om os

Vision

Clean Nordic har en vision om at være din fortrukne leverandør af erhvervsrengøringsydelser.

Hos Clean Nordic har vi fokus på service og kvalitet uanset opgaven. Vi stræber efter at være bedst ikke størst, og kun handling kan bevise dette.

Vores rygrad er opbygget på den danske velfærdsmodel med fokus på medarbejderen, dig og naturen.

 

Clean Nordic tilbyder for dig som kunde kvalitet til en fornuftig pris, kvalitet behøver ikke at være en dyr affære, og billig lig med dårlig oplevelse. Hvad er en fornuftig pris?.

Kontakt os og kend dine muligheder.

2.HEIC

CSR Ansvar

Ansvaret for at drive en forretning, hvor der tages hensyn til miljø, sociale forhold og økonomi, er grundstammen i begrebet CSR (Corporate Social Responsibility). På dansk kalder vi det virksomhedens samfundsmæssige ansvar.

Foggy Forest

Miljø

Forebyggelse af forurening, beskyttelse af naturen, holdbar brug af ressourcer og bekæmpelse af klimaforandringer i miljøet.

 

Virksomhedernes miljøansvar vedrører miljøaspekterne af virksomhedernes sociale ansvar. Det defineres almindeligvis som den måde, hvorpå virksomheder kan indarbejde miljøspørgsmål i deres aktiviteter for at eliminere affald og emissioner, maksimere effektiviteten og produktiviteten af ressourcerne og minimere verdens naturressourcer.

 

At bevare naturen som vi er en del af er en forpligtelse som virksomhed, at minimere og opdatere korrekt brug af kemikalier og andre materialer med bedre produkter, er et fokuspunkt. Clean Nordic holder sig derfor løbende opdateret med det seneste nyt indenfor branchen. Med Clean Nordic har du allerede indarbejdet miljøspørgsmålet i din virksomhed.

Arbejdsforhold

Ferie, afskedigelse, arbejdstid og hviletid m.v. er en del af arbejdsvilkår. Men det handler også om at beskytte medarbejderne i forbindelse med arbejdsskade, barsel, handicap og alderdom. Man må også gerne yde en ekstra indsats.

 

En organisations første og fremmest ansvar over for sine medarbejdere og samfundet er at sikre, at de er glade og tilfredse med deres job. Det er uetisk at behandle medarbejdere som blotte maskiner og forvente, at de arbejder kontinuerligt i otte til ni timer i træk, bare fordi de får betalt.

 

Med Clean Nordic for du en virksomhed der værdsætter den danske velfærd og vil være en del af den, derfor prioriterer vi rigtige ansættelsesforhold og sundhed for alle vores kvalificerede medarbejdere, med glade og motiverede medarbejdere som bliver inddraget i hverdagen for man ikke bare et langvarigt og godt resultat, man tiltrækker også de bedste.

God Forretningsskik

Etisk adfærd i relation til vores omgivelser er det, som god forretningsskik handler om. God forretningsskik dækker både måden, vi selv driver virksomhed på, og de virksomheder, som vi vælger at samarbejde med fx kunder, leverandører, foreninger.

 

Forbrugerne føler, at når de bruger et produkt eller en tjeneste fra en socialt ansvarlig virksomhed, gør de deres del. Jo mere socialt ansvarlig virksomheden er, jo mere støttende bliver samfundet og forbrugerne.

Uddanne vores medarbejdere i ansvarlig politisk engagement og bidrag.

Finde områder med risiko for korruption og bestikkelse og gennemføre tiltag, som modvirker dette.

Promovere CSR i forhold til leverandører.

Opgaverne kan være mange og forskellige, vi er altid klar til at komme og drøfte opgaven.

Hver opgave bliver et primært fokus for at levere den bedste kundeserviceoplevelse fra det øjeblik du ringer til os for et tilbud. Vi giver dig en ligefrem vurdering af behovene og giver dig et konkurrencedygtigt tilbud.

Kontor - Lager - Køkkener - Butikker - Industri - Byggepladser - M.M.

bottom of page